dimecres, 2 de gener del 2013

Any nou...

Aprofitant la conjuntura del canvi d'any he aprofitat aquestes vacances per a reflexionar un poc sobre mi i la primera reflexió que he tret és que en aquesta vida hi ha que anar amb una actitut possitiva així que primer de tot tocarà canviar el títol del bloc. Dit i fet!

Seguint amb les reflexions i amb els propòsits per al nou any que acavem d'encetar m'han vingut al cap els següents:
  • Cal continuar amb un canvi d'actitut: Si agafem la vida de forma possitiva i no ens centrem sols amb les coses negatives serem més feliços.
  • Ficar-se en forma, tant física com psíquica: Continuant amb la búsqueda de la felicitat pròpia dels éssers humans, pense que cal cultivar la ment. Llegir, escriure, dibuixar, crear... són les claus fonamentals per a tenir un cap actiu. Pel que respecta a la part física, lo típic, dieta, esport i reducció o eliminació dels vícis. Un cos saludable, en forma, actiu, ajuda a fer el dia a dia més agradable.
  • Finalitzar projectes: Aquest any és l'any que, si o si, finalitze la titulació d'Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió.
  • Iniciar projectes: En aquesta vida no s'ha d'estar mai aturat. És per això que nous projectes venen al cap. Alguns ja van prenent forma, altres no són més que idees desestructurades pel meu cap. Ja aniré informant.
Bé, suposse que els meus propòsits no diferiran massa de la resta de la gent però és normal ja que no hi ha res que ens diferencie en el lloc més recondit del nostre interior.

Per a finalitzar sols diré, sigues feliç! La teua felicitat portarà felicitat a les persones que t'envolten i la felicitat d'aquestes al seu entorn i així fins l'infinit.
Somriu perquè anem a guanyar!

2 comentaris:

  1. MOoooooooooolt d'acord amb el tema de la felicitat expansiva. :D

    Feliç any nou, Pinyèixon!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Maje!
      Que tingues un any ple de goig i alegria!

      Elimina