dissabte, 30 de juny del 2012

Tu en quin equip jugues?

Els 90 minuts s'han consumit, estem a la prorroga. Els nostres defenses estan desorganitzats. Els seus són durs, els migcampistes juguen a despistar i els davanters no tenen cap pietat, saben clavar-la molt bé. Una jugada magistral i Gooooooooooool! Ja estem "rescatats"! Partit perdut.

La competició continua, els nostres estan desorientats, embriagats per les estratagemes dels migcampistes. Sense quasi adonar-se Goooooooool!, Goooooooool! i Goooooooool! Copagament sanitari, pujada de la llum i el gas i Bankia 100% "nacionalitzada". Un altre partit perdut.

Demà hi ha un nou encontre, quin serà el resultat? Els davanters ens colaran un altre gol pujant l'IVA? Els migcampistes continuaran despistant retransmeten la final de l'eurocopa? Els seus defenses continuaran amb la repressió a les nostres lliutes? Malauradament crec que tornarem a perdre i em rebenta!

Senyores i senyors, els seus defenses són la polícia, els migcampistes que despisten són els mitjans de comunicació i els davanters la classe política que ens "governa". Un equip que es creu imparable i guanyador però l'àrbit encara no ha xiulat el final, estem en el temps de descompte i cal recobrar les forces!

Sols una cosa més, tu en quin equip jugues?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada